PARÇALI BULUTLU
İMSAK'A KALAN SÜRE
Son yıllarda özellikle gençler arasında kolon kanseri vakalarında belirgin bir artış yaşanıyor. Ünlü İngiliz onkolog Justin Stebbing, bağırsak kanserine karşı bir gıdaya dikkat çekti. Süt ve süt ürünlerinin bağırsak kanseri riskini azalttığını ifade eden Stebbing, özellikle yoğurdun önemli bir besin olduğunu belirtti. Yoğurdun doğal olarak kanserle savaşan bakteriler içerdiğini ifade eden onkolog, kolon kanseri riskini yüzde 20’ye kadar azalttığını dile getirdi. Daha önce yapılan birçok çalışma da düzenli yoğurt tüketiminin bazı kanser türlerine karşı koruyucu bir etkiye sahip olabileceğini göstermişti.
Haber Kaynak : SABAH.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
08 Nisan 2025SPOR
08 Nisan 2025GÜNDEM
08 Nisan 2025SPOR
08 Nisan 2025SPOR
08 Nisan 2025GÜNDEM
08 Nisan 2025GÜNDEM
08 Nisan 2025